Over ons

Welkom op de site van Reinoud Brandt, tekenaar van historische gebouwen en stadsgezichten. Reinoud werd geboren in Singapore (1951) en groeide op in Indonesië, Nederland en de Verenigde Staten. Al vroeg begon hij met tekenen en volgde later een studie kunst en fotografie aan Hope College en Grand Valley State College in Michigan, waar hij zijn Bachelor of Arts heeft gehaald. Als bewonderaar van de nostalgische stijl van de Amerikaanse illustrator Norman Rockwell en de Nederlandse illustrator Anton Pieck, combineert Reinoud nostalgie met realisme in zijn distinctieve tekenstijl.

Na zich met zijn vrouw in Nederland te hebben gevestigd heeft Reinoud in 1982 het bedrijf opgericht. Dit begon met het tekenen van privé woningen in opdracht, iets wat hij nog altijd met veel plezier doet. Kijk hier voor meer informatie. De collectie telt momenteel meer dan 2000 verschillende taferelen van historische gebouwen en stadsgezichten in Europa, de USA en de wereld. Deze collectie breiden we jaarlijks uit. De ingelijste gedrukte tekeningen zijn handzame geschenken en souvenirs van goede kwaliteit. Ze worden veelal verzameld.
Responsive image
Responsive image
Wij liggen in de winkel
Onze lijsten worden verkocht bij cadeauwinkels en kunsthandels in binnen en buitenland. Sommige winkels verkopen onze lijsten al vanaf de start van het bedrijf en hebben zo bijgedragen aan de bloei van de uitgeverij.
Op aanvraag laten we u graag weten bij welke winkel bij u in de buurt onze lijsten te koop zijn.

Bezoek onze stand
Jaarlijks bezoeken wij een aantal kunstbeurzen- en markten met een stand van Reinoud Brandt Pentekeningen. Hier bent u altijd welkom om ons product beter te bekijken. Ter plekke kunnen we uw favoriete combinatie voor u in elkaar te zetten.

Op aanvraag laten we u graag weten op welke markten wij zullen staan.
Responsive image
Neem contact met ons op voor een actueel overzicht van winkels en markten bij u in de buurt.