Inlijstmogelijkheden

Reinoud Brandt Pentekeningen biedt u een groot aanbod tekeningen met diverse passe-partouts en lijst soorten om de tekeningen te combineren in een lijst naar keuze. Op deze pagina treft u voorbeelden van enkele inlijstopties. Klik door op een optie die u aanspreekt voor meer informatie daarover.

Meer lijstindelingen mogelijk

Voor de meeste steden hebben we combinatielijsten met de populaire stadsgezichten. Wilt u dit zien voor uw stad, of zoekt u een combinatie van verschillende steden, dan kunt u de voorbeeldlijst bestellen en hierbij aangeven welke tekeningen u er graag in zou willen hebben. Noteer hierbij de modelnummers van de gewenste tekeningen. Deze vindt u onder de naam van de tekening.

We bieden meer mogelijkheden voor combinaties aan dan te zien zijn op de website. Laat ons graag weten welke tekeningen u ingelijst wilt hebben, en we komen erop terug met een voorstel voor een layout.

Niet ingelijst

De tekeningen worden afgedrukt op verschillende formaten, 4x5cm in een 10x10cm lijst, 10x15cm in een 20x25cm lijst, 15x20cm in een 20x25cm lijst, 20x30cm in een 30x40cm lijst.

De prints kunnen ook zonder lijst besteld worden.

Neem contact met ons op voor advies of hulp bij het samenstellen en bestellen van uw combinatielijst. Wij helpen u graag verder.

Onze lijsten

Onze lijsten zijn uitsluitend gemaakt van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en materialen. Hieronder ziet u een voorbeeld van deze lijstsoorten:

  • Wortelnootfineer - Onze best verkopende lijstsoort is de wortelnootfineer houten lijst, met een prachtige natuurlijke glans.
  • Bruin - Dit is de notenkleurige houten lijst.
  • Zwart - Een mat zwarte houten lijst met een ronde of rechte afwerking.
  • Glas en klemmen - Losse miniaturen kunt u ook ingelijst achter glas krijgen. Het lijstje heeft een kartonnen achterwand en is bevestigd met metalen klemmen.
Responsive image

Enkele miniaturen

Al onze miniaturen zijn los verkrijgbaar in een lijst van 10x10 cm. Deze kleine pentekeningen zijn gemonteerd in een uitgestanst passe-partout. Voor voorbeelden van miniaturen kijkt u bij een plaats naar keuze. Hieronder ziet u enkele favorieten.

Lijsten van 10x25 centimeter

Een stap groter dan een enkele ingelijste miniatuur is een lijst van 10x25 centimeter. Hier past een panoramatekening in, of een combinatielijst van 2 of 3 miniaturen naar wens. De tekeningen zijn gemonteerd in een uitgesneden dik passe-partout en zijn verkrijgbaar in een zwarte, bruine of wortelnootfineren lijst.

Lijsten van 20x25 centimeter

Nog een stap groter zijn onze lijsten van 20x25 cm. Hiervoor hebben wij grotere prints van 10x15 cm of een combinatielijst van meerdere miniaturen van diverse formaten. De tekeningen zijn gemonteerd in een uitgesneden dik passe-partout en zijn verkrijgbaar in een zwarte, bruine of wortelnootfineren lijst.

Lijsten van 30x40 centimeter

De volgende stap is een 30x40 cm lijst. Hiervoor hebben wij grotere prints van 10x15 cm of een combinatielijst van meerdere miniaturen van diverse formaten. De tekeningen zijn gemonteerd in een uitgesneden dik passe-partout en zijn verkrijgbaar in een zwarte, bruine of wortelnootfineren lijst.

Lijsten van 12x50 centimeter

De langste lijsten die wij hebben zijn 12x50 cm. Hier past een grote panorama tekening in of een combinatie van meerdere tekeningen in diverse formaten. De tekeningen zijn gemonteerd in een uitgesneden dik passe-partout en zijn verkrijgbaar in een zwarte, bruine of wortelnootfineren lijst.

Lijsten van 40x50 centimeter

Onze grootste lijsten zijn 40x50 cm. Hiermee kunt u een combinatielijst samenstellen met een groot aantal tekeningen in diverse formaten. De tekeningen zijn gemonteerd in een uitgesneden dik passe-partout en zijn verkrijgbaar in een zwarte, bruine of wortelnootfineren lijst.